مهاجرت کاری به استرالیا

۵ بازديد
مهاجرت کاری به استرالیا
کشور استرالیا انواع مختلفی ویزای کاری ارائه می‌دهد که ممکن است به صورت موقت و یا همراه با اقامت دائم باشند. متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا از طریق ساب کلس‌های 188، 189، 190، 485، 489 و 491 و چندین و چند زیرکلاس دیگر (بیش از 15 ساب کلس ویزای کاری) که جزء 2 زیر دسته اصلی ویزای نیروی کار ماهر و ویزای کار اسپانسر بوده می‌توانند برای مهاجرت کاری به این کشور اقدام نمایند و سپس در سیستم امتیاز بندی ویزای کاری استرالیا برای اخذ اقامت دائم شرکت نماید. متقاضیان باید در این سیستم امتیازبندی، حداقل 65 امتیاز را کسب کنند تا واجد شرایط دریافت ویزای کاری شوند. این سیستم بر اساس فاکتورهایی چون سن، تحصیلات، دانش زبان انگلیسی و سابقه کاری تنظیم شده است.
 
هر ساله دولت استرالیا مشاغل مورد نیاز در این کشور را که با کمبود نیروی کار مواجه هستند در سه دسته مهارت‌های استراتژیک متوسط و طولانی (MLTSS)، مشاغل مهارتی کوتاه مدت (STSO) و مشاغل منطقه‌ای (ROL) ارائه می‌دهد. این لیست ارائه شده در بردارنده عناوین شغلی است که افراد فعال در آن حوزه می‌توانند برای کار در استرالیا اقدام کنند. در واقع افرادی که حوزه شغلی آن‌ها در هیچ یک از این سه شغل نگنجد، شانس چندانی برای اخذ ویزای کاری استرالیا نخواهند داشت. از طرفی دیگر توجه داشته باشید که کشور استرالیا به دلیل وسعت جغرافیایی خود، در برخی از مناطق کم‌ جمعیت و روستایی سرمایه‌گذاری بیشتری بر متقاضیان مهاجرت کاری می‌کند. به همین دلیل افرادی که خواهان دریافت ویزای کاری در مناطق کم‌ جمعیت هستند، شانس بهتری برای اخذ ویزای کاری استرالیا خواهند داشت. از معروف‌ترین ویزاهای این دسته می‌توان به ساب کلس 887، 491، 489، 494 و 187 اشاره کرد. متوسط درآمد افراد شاغل در کشور استرالیا آن هم پس از کسر مالیات در حدود سالانه 60 هزار دلار استرالیا می‌باشد.
 
مهاجرت کاری به استرالیا برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر و تهران
دانشجویان دانشگاه‌های امیرکبیر و تهران که در رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی سازه، مهندسی شیمی، مهندسی محیط زیست، مهندسی الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی تولید، مهندسی تولیدات گیاهی، مهندسی معدن و مهندسی مواد در دو سال اخیر فارغ‌التحصیل شده‌اند، می‌توانند برای دریافت ویزای موقت کاری استرالیا (ساب کلس 476) اقدام کنند. همچنین سن متقاضیان باید کمتر از 31 سال و مدرک اخذ شده می‌تواند شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکتری باشد. ویزای موقت کاری 476 استرالیا برای 18 ماه اعتبار داشته که به افراد اجازه سفر، تحصیل و کار در استرالیا را می‌دهد. همراهی اعضای خانواده فرد با اخذ این ویزا امکان‌پذیر بوده و هزینه آن 405 دلار استرالیا است. توجه داشته باشید که حداقل نمره زبان مورد نیاز برای اخذ این ویزا آیلتس 6 و یا 64 تافل است. اگرچه پس از پایان این دوره، امکان تمدید ویزا وجود ندارد، اما متقاضیان می‌توانند با استخدام در موقعیتی شغلی و در دست داشتن قرارداد کاری برای ویزای بلند مدت کاری استرالیا و اقامت دائم آن اقدام کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

۲ بازديد
مهاجرت سرمایه‌گذاری به استرالیا
مهاجرت سرمایه‌گذاری به استرالیا
 
استرالیا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا، یکی از مطلوب‌ترین کشورها برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود. این کشور برنامه‌های متعددی را به منظور جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی ترتیب داده است. متقاضیان باید ابتدا برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و نوآوری تجاری موقت (ساب کلس 188) درخواست داده و پس از گذشت چندین سال سابقه موفق در استرالیا ویزای خود را تبدیل به حالت دائم (ساب کلس 888) آن کنند. از طریق این دو طرح افراد می‌توانند در یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری کشور استرالیا شرکت کرده، به اداره یک شرکت تجاری بپردازند و یا کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند. مهاجرت سرمایه‌گذاری به استرالیا یکی از روش‌های مناسب برای دریافت اقامت دائم این کشور است. اما در این راستا توجه فرمایید که در این روش برای استرالیا به طور کلی حوزه‌های معاملات املاک و مسکن و یا خرید بنگاه‌های اقتصادی و نمایندگی‌های آن‌ها به عنوان سرمایه‌گذاری معتبر شناخته نشده و نمی‌تواند منجر به دریافت اقامت دائم این کشور گردد. همچنین برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی، سرمایه‌گذاری در بورس و یا خرید اوراق بهادار از انواع روش‌های مهاجرت سرمایه‌گذاری در استرالیا نبوده و این روش نیز نمی‌تواند منجر به اخذ اقامت دائم این کشور گردد. در حالت کلی متقاضیان سرمایه‌گذاری در استرالیا می‌توانند از طریق ویزای نوآوری تجاری (مدیریت یک کسب و کار و داشتن 65 امتیاز در سیستم امتیازبندی استرالیا)، ویزای سرمایه‌گذاری (به ارزش 1.5 میلیون دلار)، ویزای سرمایه‌گذاری قابل ملاحظه (به ارزش 5 میلیون دلار)، ویزای سرمایه‌گذاری ممتاز (به ارزش 15 میلیون دلار) و یا ویزای کارآفرینی (با ارائه بیزینس پلن) اقدام کنند.

مهاجرت به استرالیا برای نخبگان

۴ بازديد
مهاجرت به استرالیا برای نخبگان (ویزای گلوبال تلنت)
افراد نخبه و مستعد می‌توانند از طریق ویزای نخبگان و استعدادهای درخشان (ساب کلس 124 و 858) اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. متقاضیان باید هنگام درخواست این ویزا خارج از کشور استرالیا زندگی کرده و استعداد و نبوغ آن‌ها در سطحی بین‌المللی شناخته شده باشد. افراد مستعد در رشته‌های تخصصی، ورزشی، هنری و یا دانشگاهی می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند. دارندگان ویزای گلوبال تلنت و ساب کلس‌های مذکور می‌توانند به طور دائم در استرالیا به تحصیل، کار و زندگی مشغول گردند. به بیانی واضح‌تر مهاجرت به استرالیا برای نخبگان یکی دیگر از مسیرهای مهاجرت به استرالیا تحت عنوان ویزای گلوبال تلنت می‌باشد که این ویزا مخصوص افراد موفق و مشهور است و عموما شامل حرفه‌های هنری، ورزشی، علمی و فناوری، پزشکی و همچنین کشاورزی می‌گردد. افراد متقاضی اخذ این ویزا می‌بایست اثبات نموده که در 2 سال گذشته مشغول به فعالیت در یکی از زمینه‌های مذکور بوده اند. همچنین شخصی که قصد دارد برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت اقدام کند، حتما باید ثابت کرده که حضورش در استرالیا برای این کشور سودمند خواهد بود و نقش موثری در استرالیا به ویژه از نظر اقتصادی و فرهنگی خواهد داشت. همچنین شخص متقاضی برای اقدام از این روش به یک معرف نیازمند خواهد بود و کسانی که موفق به اخذ این ویزا شوند می‌توانند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز با خود به استرالیا بیاورند.

مهاجرت به استرالیا از طریق حمایت خانوادگی

۲ بازديد
مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسرشیپ خانواده
مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسرشیپ خانواده
 
شهروندان استرالیایی و یا دارندگان اقامت دائم می‌توانند برای اعضای خانواده خود ویزا دریافت کنند. البته طرح اسپانسرشیپ بیشتر برای همسر و فرزندان خردسال شامل شده اما در حالت‌هایی هم ممکن است شامل حال والدین (حال از نوع اقامت موقت یا دائم) نیز گردد؛ بنابراین بدین منظور چندین حالت قابل تصور است:
 
والدینی که برای فرزندان زیر 18 سال (و یا زیر 25 سال که همچنان به لحاظ مالی و تحت شرایطی خاص به خانواده وابسته باشند) درخواست ویزای فرزند می‌کنند (ساب کلس 101 و 802) و فرزند متقاضی می‌تواند به طور دائم در استرالیا تحصیل و زندگی کرده و پوشش بیمه درمانی استرالیا بهره‌مند شود.
همسران شهروندان استرالیایی و یا دارندگان اقامت دائم می‌توانند از طریق ویزای همسر (ساب کلس 820 و 801) به طور موقت و یا دائم در این کشور ساکن شوند.
فرزندانی که به عنوان شهروند استرالیا و یا دارنده اقامت دائم در این کشور ساکن بوده و می‌خواهند برای والدین خود در خارج از استرالیا دریافت ویزا کنند. آن‌ها می‌توانند از طریق ساب کلس‌های 804، 884، 864، 173، 143، 103 و 870 اقدام کنند. برخی از ویزاهای نامبرده به صورت موقت و برخی تحت شرایطی همراه با اقامت دائم هستند.
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
یکی دیگر از روش‌هایی که می‌تواند منجر به اخذ اقامت دائم کشور استرالیا شود، ازدواج با یکی از شهروندان استرالیایی و یا دارندگان اقامت دائم این کشور است. طبق قوانین کشور استرالیا، همسر خارجی یک شهروند و یا دارنده اقامت دائم این کشور می‌تواند ویزای همسر استرالیایی موقت (ساب کلس 820 ) را دریافت کرده و پس از گذشت دو سال از ازدواج‍شان، برای اخذ اقامت دائم (ساب کلس 801) این کشور درخواست دهد. توجه داشته باشید که در این حالت صحت رابطه دو فرد به صورت کامل بررسی می‌شود و آن‌ها باید ثابت کنند که این رابطه‌ای واقعی بوده و صرفا به منظور اخذ اقامت استرالیا صورت نگرفته است؛ به ویژه که در سال‌های اخیر بسیاری ار این طریق سوء استفاده نموده و بنابراین حساسیت بر این مورد یعنی برآورد و سنجش واقعی بودن ازدواج طرفین بسیار زیاد شده است. همچنین در این راستا شرایط مالی شریک زندگی متقاضی و همچنین وضعیت سلامتی و شرایط پزشکی او نیز از سوی دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت. پس از دریافت اقامت دائم، متقاضیان می‌توانند در سال پنجم برای دریافت تابعیت استرالیا درخواست دهند. همچنین در این راستا افراد می‌توانند در دوران نامزدی از طریق ویزای ساب کلس 309 وارد خاک استرالیا شده و به مدت 9 ماه در آن زندگی کند و سپس بعد از ازدواج در استرالیا و رسمی شدن آن، می‌توان برای ویزای همسر اقدام کرد.

مهاجرت به استرالیا از طریق تولد

۲ بازديد
مهاجرت به استرالیا از طریق تولد
مهاجرت به استرالیا از طریق تولد
 
طبق قوانین کشور استرالیا کودکانی که در استرالیا متولد شده و در صورتی که حداقل یکی از والدین آنان دارای تابعیت و شهروندی استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت تابعیت استرالیا اقدام کنند. همچنین اگر تولد کودک در خارج از استرالیا اتفاق بی‌افتد نیز می‌توان مجددا از این روش برای اخذ تابعیت استرالیا برای فرزند استفاده نمود. به زبان ساده، استرالیا از قانون خون پیروی می‌نماید؛ یعنی برای اخذ شهروندی باید حداقل یکی از والدین کودک، استرالیایی یا دارای شهروندی این کشور باشند و بر خلاف تصور بسیاری، استرالیا از قانون خاک پیروی نمی‌نماید. بنابراین شما با تولد فرزندتان در خاک استرالیا بدون داشتن شهروندی این کشور نمی‌توانید برای اخذ اقامت وی اقدام نمایید. همچنین کودک تنها تا پیش از 18 سال امکان درخواست برای اخذ تابعیت کشور استرالیا را دارا بوده و پس از آن این امکان برای او سلب می‌گردد. در صورتی که والدین از دنیا بروند و فرد دیگری سرپرستی کودک را بر عهده بگیرد، آن فرد به عنوان قیم قانونی او باید برای درخواست تابعیت کودک اقدام کند. البته توجه داشته باشید که کودکی که در خاک استرالیا متولد شود اما پدر مادر او ناشناخته باشند؛ یعنی رها شده و بی‌هویت باشد، در این حالت استثنائا باز کودک می‌تواند شهروندی استرالیا را در راستای جلوگیری از بی‌هویتی اخذ نماید.
 
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی
از دیگر روش‌های مهاجرت به استرالیا که اخیرا در میان کشورهای جهان سوم بسیار باب شده، استفاده از طرح ویژه پناهندگان این کشور است. در این طرح تمامی افرادی که بدون مجوز قانونی وارد این کشور شده و قصد اخذ پناهندگی را دارند، باید برای مدتی در کمپ پناهندگان باقی بمانند. پناهنده فردی است که به دلیل سخت بودن شرایط زندگی و یا در شرایطی حادتر، در خطر بودن جان آن‌ها به واسطه دلایل سیاسی، مذهبی، قومیتی و نژادی، جنگ و... در سرزمین خود، از آن فرار کرده‌ و به عنوان پناهجو به دیگر کشورها (و در این مثال استرالیا) رفته و درخواست پناهندگی خود را در قالب یک پرونده با بیان ادله به اداره مهاجرت کشور مقصد تسلیم می‌کنند. حال در طی این پروسه در صورتی که با درخواست پناهندگی وی موافقت شود، به وی عنوان پناهنده به جای پناهجو اطلاق شده و تا دریافت اقامت و پاسپورت استرالیا می‌بایست در آن کشور حضور داشته و اکثر مواقع اجازه بازگشت به کشور خود را نخواهند داشت. 
 
بر اساس کنوانسیون ژنو که در سال در سال 1951 تصویب گردید و تقریبا همه‌ی کشورهای توسعه یافته و غربی از جمله استرالیا عضو آن بوده، برای کلیه اشخاصی که با شرایط مذکور در بند فوق به دنبال پناهندگی در استرالیا هستند، اداره مهاجرت این کشور موظف به رسیدگی به درخواست شخص و در صورت موجه بودن ادله و استدلال وی برای پناهنده شدن، موظف به پناه و اسکان دادن به آن شخص می‌باشند. پس از آن شخص پناهنده باید مدتی را تا مشخص شدن کامل تکلیف پرونده وی در کمپ‌های پناهندگی سپری نماید که در این دوره تهیه محل اسکان، امکانات اولیه زندگی از جمله خوراک و پوشاک و حتی پول تو جیبی به صورت هفتگی یا ماهانه برای شخص تامین خواهد شد و پس از موافقت شدن با درخواست پناهندگی شخص، خدماتی چون کمک برای جستجو برای پیدا کردن شغل، ایجاد ارتباط با شهروندان استرالیایی، مراقبت از کودکان شخص یا خانواده پناهنده، آموزش زبان و... ارائه خواهد شد

مقایسه مهاجرت استرالیا و کانادا

۵ بازديد
مقایسه مهاجرت به استرالیا با کانادا
مقایسه مهاجرت به استرالیا با کانادا
 
استرالیا و کانادا هر دو از مقصدهای محبوب مهاجرت در جهان هستند. این دو کشور انگلیسی‌ زبان شباهت‌های زیادی با یکدیگر دارند؛ هر دو از کشورهای تحت نظر خاندان سلطنتی بریتانیا محسوب می‌شوند، تنوع قومی-فرهنگی بسیار بالایی دارند، نظام آموزشی آن‌ها به دلیل برخورداری از استانداردهای بالای آموزشی و دانشگاه‌های برجسته در سطح جهان شهرت زیادی داشته و حتی سیستم سیاسی فدرال و وضعیت اقتصادی آن‌ها نیز تا حدود زیادی یکسان است.
 
یکی از زمینه‌هایی که در عین برخی از شباهت‌ها، دو کشور را از یکدیگر متمایز می‌سازد، حوزه سیاست‌ها و فرآیند مهاجرتی است. اگرچه هر دو کشور انواع روش‌های مهاجرتی همچون مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و خانوادگی را ارائه می‌دهند، اما هر کدام شرایط و ضوابط مختلفی داشته که موجب می‌شود متقاضیان متفاوتی را به خود جذب کنند.
 
در حوزه مهاجرت تحصیلی؛ رتبه و امتیاز دانشگاه‌های استرالیا نسبت به دانشگاه‌های کانادا بالاتر بوده و امکان اخذ بورسیه تحصیلی در آن‌ها بالاتر است. از طرف دیگر هزینه تحصیل در کانادا به مراتب کمتر از استرالیا بوده و تحصیل در کالج نیز محبوبیت زیادی دارد زیرا به دانشجویان کمک می‌کند با مهارت‌های عملی رشته خود بیشتر آشنا شده و بتوانند به سرعت جذب بازار کار شوند. هر دو کشور در زمینه اخذ ویزای تحصیلی سخت‌گیری کمتری از خود نشان می‌دهند، با این حال فرآیند اخذ ویزای تحصیلی کانادا آسان‌تر از استرالیا است.
 
در حوزه مهاجرت کاری؛ هر دو کشور چندین مسیر همراه با اقامت دائم به متقاضیان ارائه می‌دهند و از سیستم امتیازبندی برای ارزیابی علاقه‌مندان استفاده می‌کنند. با این حال می‌توان گفت که تفاوت‌های عمده‌ای در سیستم امتیازبندی این دو کشور وجود دارد، مانند:
 
در کانادا شما حتی با داشتن یک سال سابقه کار در حوزه تخصصی خود امتیاز کسب می‌کنید، در حالی که در استرالیا به حداقل سه سال سابقه کار نیاز دارید.
 
داشتن سابقه کار 5 ساله با 3 ساله در کانادا تفاوتی ندارد زیرا امتیاز سوابق بیش از 3 سال یکسان است، در حالی که در استرالیا دسته‌بندی‌های بیشتری برای امتیاز سابقه کاری وجود دارد.
 
مرتبط بودن تحصیلات با سابقه کار در استرالیا اهمیت بیشتری نسبت به کانادا دارد.
 
برای مهاجرت به استرالیا تنها داشتن دانش در زبان انگلیسی معیار است، در حالی که برای مهاجرت به کانادا هردو زبان فرانسه و انگلیسی به یک میزان اهمیت داشته و متقاضیان می‌توانند از طریق تسلط در هر دو زبان شانس خود را برای مهاجرت به این کشور افزایش دهند.
 
برای مهاجرت به استرالیا به حداقل سطح زبان معادل آیلتس 6 نیاز دارید، هرچند داشتن آیلتس 7 به بالا منجر به اخذ امتیاز می‌شود. اما در کانادا حداقل نمره آیلتس مورد نیاز 5 بوده و به میزانی که دانش زبانی افزایش یابد، امتیاز بیشتری را می‌توان دریافت کرد.
 
از نظر هزینه‌ها کشور کانادا مقرون به صرفه‌تر از استرالیا است. هزینه ثبت‌نام در سامانه SKILL SELECT استرالیا 4500 دلار بوده در حالی که هزینه ثبت‌نام در EXPRESS ENTRY کانادا 200 دلار است.
 
ارائه گواهی تمکن مالی برای برخی از برنامه‌ها یا ایالات استرالیا اجباری نیست، در حالی که ارائه این گواهی برای تمامی برنامه‌ها و استان‌های کانادا الزامی است.
 
مدت زمان بررسی درخواست متقاضیان در کشور استرالیا حداقل یک سال و در کانادا حدود 7-9 ماه به طول می‌انجامد.

بهترین شهرهای استرالیا

۲ بازديد
بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی
بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی
 
با وجود آب و هوای آفتابی و استانداردهای بالای زندگی در شهرهای بزرگ استرالیا، جای تعجب نیست که سالیانه افراد زیادی برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند. اگرچه سیدنی و ملبورن به عنوان خانه اصلی مهاجران شناخته می‌شوند و فرصت‌های شغلی فراوانی برای آن‌ها فراهم کرده‌اند، هزینه‌های زندگی در این شهرها بسیار بالاست. در حالی که شهرهایی چون آدلاید، پرث، بریزبن و کنبرا می‌توانند محیط زندگی آرام‌تر و مقرون به صرفه‌تری را برای مهاجران فراهم کنند. به طور کلی بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی عبارتند از:
 
سیدنی:
با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر، سیدنی بزرگ‌ترین شهر استرالیا و خانه برخی از مهم‌ترین جاذبه‌های این کشور محسوب می‌شود. مهاجران جوان و دانشجویان اغلب برای زندگی به مرکز شهر سیدنی با خیابان‌های نورانی، آسمان‌خراش‌ها و انواع مراکز تفریحی متنوعی می‌روند اما زندگی خانوادگی نیز در حومه‌های شهر جریان دارد. سیدنی گران‌ترین شهر استرالیا و یکی از گران‌ترین شهرهای جهان است که هزینه‌های مسکن در آن با نیویورک برابری می‌کند. با این حال این شهر بارها به عنوان یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی انتخاب شده و فرصت‌های شغلی بسیار زیاد آن سالانه مهاجران زیادی را به خود جذب می‌کند.
 
ملبورن:
شهر ملبورن برای تنوع فرهنگی خود مشهور بوده و به عنوان پایتخت فرهنگی استرالیا نیز شناخته می‌شود. ملبورن شهر فستیوال‌های هنری، ورزش‌های گوناگون، موزه‌های بسیار زیبا و بارهای بی‌شمار است. مهاجران از سراسر جهان با سبک زندگی‌های مختلف به این شهر آمده و فضایی پویا و جذاب را رقم زده‌اند. در مناطق جنوبی، آب و هوای ملبورن پیشبینی‌ناپذیر و متغیر می‌شود تا جایی که ممکن است هر چهار فصل را در یک روز تجربه کنید. هزینه‌های زندگی در این شهر نسبتا بالاست، اگرچه نسبت به سیدنی کمی ارزانتر است. البته سطح درآمد افراد در این شهر از میانگین ملی بیشتر بوده و در مشاغل حوزه هوانوردی، ساخت و ساز، مهندسی اتومبیل، امور مالی و فناوری فرصت‌های شغلی متعددی برای مهاجران وجود دارد.
 
آدلاید:
مرکز استان استرالیای جنوبی، آدلاید در سال‌های اخیر به دلیل فرهنگ دوستانه و هزینه‌های مسکن مقرون به صرفه خود محبوبیت زیادی پیدا کرده است. فرصت‌های شغلی در این شهر در حدی است که سالیانه حدود 5000 نفر از میان مهاجرین متخصص را به ویژه در حوزه‌های سلامت، آموزش و تولید استخدام می‌کند. همچنین شهر آدلاید در میان مهاجران خانوادگی به دلیل آرامش، امنیت و فضای سبز خود طرفدار بیشتری دارد. فستیوال‌های مختلف غذا و موسیقی به همراه رستوران‌هایی با انواع غذاهای محلی از ویژگی‌های این شهر است.
 
بریزبن:
سومین شهر بزرگ استرالیا که تمامی جذابیت‌های زندگی در یک شهر بزرگ را شامل شده اما ارزان‌تر از سیدنی و ملبورن است. بریزبن به دلیل طبیعت دوگانه خود، مرکز شهر شلوغ با آسمان‌خراش‌ها در برابر حومه شهر سرسبز و روستایی، طیف متنوعی از افراد را به خود جذب می‌کند. همچنین اقتصاد در حال رشد این شهر فرصت‌های شغلی متعددی را در حوزه‌های گردشگری، سلامت و تولید برای مهاجران ایجاد کرده است. حومه‌های روستایی بریزبن از طبیعتی فوق‌العاده زیبا برخوردار هستند، اما قیمت مسکن در این مناطق نسبتا بالاست.

تاریخچه مهاجرت به انگلستان

۲ بازديد
تاریخچه مهاجرت به انگلستان
سابقه مهاجرت به این کشور به دوران امپراطوری روم بازمی‌گردد، اما موج اصلی و مدرن مهاجرت با جنگ جهانی دوم آغاز شد. نخستین مهاجران دوران جنگ، یهودی‌های مقیم آلمان بودند که برای فرار از حکومت هیتلر به بریتانیا رفتند. پس از پایان جنگ و استقلال مستعمره‌های انگلستان در سراسر جهان، موج جدیدی از مهاجرت به انگلستان آغاز شد. شبه جزیره هند، جنوب شرقی آسیا، اقیانوسیه و حوزه کارائیب منشا اصلی این مهاجرت را تشکیل می‌دادند. در سال 1946، انگلستان برای جبران کمبود در نیروی کار فرمانی را صادر کرد که طبق آن شهروندان کشورهای مشترک المنافع می‌توانستند بدون نیاز به ویزا به این کشور مهاجرت کنند. این سیاست موجب شد تا مهاجرتی گسترده به انگلستان آغاز شود، تا جایی که در سال 1963 بیش از 136 هزار نفر به این کشور مهاجرت کرده بودند. تا جایی که مجلس این کشور قوانینی برای کنترل مهاجرت به انگلستان را وضع کرد. تا جایی که در دهه 1970 تنها افرادی که موفق به دریافت مجوز کاری شده و یا خانواده آن‌ها از شهروندان انگلیسی بودند، اجازه مهاجرت به این کشور را داشتند.
 
با آغاز دهه 1990 و افزایش دوباره مهاجران به این کشور، سیاست‌های جدیدی اتخاذ شده و سرانجام در سال 2006 برای نخستین بار از سیستم امتیاز بندی در ارائه ویزای انگلستان رونمایی شده که بر اساس معیارهایی چون سن، تحصیلات، درآمد و سابقه زندگی در انگلستان متقاضیان را بررسی کرده و بهترین آن‌ها را انتخاب می‌کرد. این سیاست کنترلی در سال 2020 مجددا به روز رسانی و در دستور کار قرار گرفته تا به همراه دیگر سیاست‌های اداره مهاجرت انگلستان، ورود مهاجران را به این کشور محدود سازد

جمعیت شناختی در انگلستان

۵ بازديد
نمای جمعیت‌شناختی انگلستان
همانطور که گفته شد مهاجرت به انگلستان برای سال‌های متمادی به ویژه پس از جنگ جهانی دوم، در میان مردم جهان محبوبیت زیادی داشته است. ورود گسترده مهاجران به این کشور موجب شده تا بافت جمعیتی کشور انگلستان تحت تاثیر قرار بگیرد. در سال 2019، حدود 6.2 میلیون نفر از ساکنین این کشور تابعیتی غیر انگلیسی داشته و 9.5 میلیون نفر نیز خارج از مرزهای این کشور به دنیا آمده بودند. از این جمعیت حدود 37% در شهر لندن تمرکز یافته‌اند، همچنین دانشجویان بیشترین میزان مهاجران را در این کشور تشکیل می‌دهند.
 
ساختار اقتصادی
اقتصاد بریتانیا بر محور اقتصاد بازار آزاد قرار داشته و بر اساس ارزش ارزی، پنجمین اقتصاد جهان محسوب می‌شود. رئیس خزانه‌داری بریتانیا مسئولیت اجرای سیاست‌های اقتصادی این کشور را برعهده دارد و بانک مرکزی انگلستان نیز به سیاست‌های پولی آن رسیدگی می‌کند. بخش اصلی اقتصاد بریتانیا را فعالیت‌های خدماتی تشکیل داده و شهر لندن نیز پس از نیویورک به عنوان دومین قطب مالی جهان به شمار می‌آید.
 
در قرن هفدهم انگلستان پیشتاز انقلاب صنعتی در جهان شد و پس از آن عصر اختراعات و پیشرفت‌های تکنولوژیک در این کشور آغاز گشت. یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر مهاجرت به انگلستان نیز انقلاب صنعتی بود. از آن زمان تا کنون، بریتانیا یکی از مهم‌ترین قدرت‌های صنعتی جهان، به ویژه در صنعت هوافضا، کشتی‌سازی، اتومبیل، فولاد و معدن است. با آغاز قرن بیستم صنایع داروسازی و غذایی نیز پیشرفت کرده و در دهه‌های اخیر نیز تکنولوژی‌های دیجیتال در این کشور توسعه یافت. صنعت توریسم و تجارت نیز از مهم‌ترین منابع درآمدی کشور بریتانیا محسوب می‌شوند.

دانشگاه و سیستم اموزشی در انگلستان

۵ بازديد
دانشگاه‌ها و سیستم آموزشی
حوزه آموزش در کشور بریتانیا در هر چهار کشور انگلستان، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی متفاوت است، یعنی هر کشور اختیارات خود را در این زمینه دارد. به طور کلی حدود 38% جمعیت بریتانیا تحصیلات دانشگاهی دارند، همچنین پس از آمریکا، این کشور بیشترین تعداد دانشگاه را در لیست 100 دانشگاه برتر جهان در اختیار دارد.
 
در انگلستان تحصیلات از سنین 6-16 سالگی اجباری بوده و اکثریت کودکان به مدرسه‌های دولتی می‌روند. دو دانشگاه آکسفورد و کمبریج قدیمی‌ترین دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان در دنیا هستند که بیش از هشت قرن قدمت دارند. این کشور در زمینه تحصیلات دانشگاهی از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار بوده و به عنوان یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت تحصیلی در جهان شناخته می‌شود. . دانشگاه‌های آکسفورد، کمبریج، کالج سلطنتی لندن، UCL، ادینبرا، منچستر، کینگز کالج لندن، LSE، بریستول، وارویک، گلاسگو، دورهام، بیرمنگام، ساوت همپتون، لیدز، شفیلد، سنت اندروز و ناتینگهام همگی در لیست 100 دانشگاه برتر جهان هستند. در حال حاضر بیش از 480 هزار دانشجوی بین‌المللی در این کشور تحصیل می‌کنند.
 
خدمات درمانی و رفاهی
خدمات درمانی نیز همچون آموزش در کشور انگلستان امری قدرت‌سپاری شده است، یعنی هرکشور اختیارات خود را در زمینه قانون‌گذاری و اجرای آن دارد. طرح پوشش درمانی دولتی برای تمامی شهروندان بریتانیا و دارندگان اقامت دائم آن رایگان بوده و از محل مالیات‌های عمومی تامین می‌شود. این کشور در رتبه‌بندی بهترین سیستم‌های درمانی در جهان، رتبه 6 ام را کسب کرده که این موضوع یکی از دلایل افراد برای مهاجرت به انگلستان است. علاوه بر بیمه دولتی، هر کشور شامل شرکت‌ها و موسسات ارائه دهنده پوشش درمانی خصوصی نیز شده که افراد می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.